Oldtimerbus huren.nl

Voor een nostalgisch dagje uit, of speciale gelegenheden zoals bruiloften, vervoer van jubilarissen of bijvoorbeeld een familie uitstapje is onze Oldtimerbus uit 1959 het ideale vervoermiddel.

Onze KĂ„SSBOHRER / SETRA S11 uit 1959 is in een zeer goede staat. Om aan de Nederlandse wetgeving te voldoen heeft de bus minder zitplaatsen als origineel.

Samen met de tafeltjes die wij erin hebben geplaatst zorgt dit voor meer comfort, gezelligheid en een wel heel romantische sfeer.

Aangezien wij erg zuinig zijn op deze prachtige aanwinst wordt deze bus alleen gebruikt voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, vervoer van jubilarissen of bijvoorbeeld een familie uitstapje in de omgeving.

In verband met winterse weersinvloeden wordt de bus alleen in de periode van april t/m oktober ingezet.

Een standaard rolstoel of rollator kan opgeklapt worden en gaat onder in het bagageruim. Om de instap te vergemakkelijken is er een extra trapje aanwezig. Bij de instap zijn goede beugels waar gasten zich aan vast kunnen houden, op deze manier kan bijna iedereen mee reizen.

oldtimerbushuren

Om een rit te reserveren kunt u het aanvraagformulier op deze site gebruiken. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met ons via ons contactformulier, via e-mail: contact@znreizen.nl of telefonisch +31464495454 of +31654924671.


  • Zuid Nederland Reizen B.V.
  • Rangeerweg 3
  • 6114 BC Susteren
  • KvK: 12066537
  • BTW: NL817959968B01

Vraag direct een rit aan.