HOMENIEUWSCONTACTOLDTIMERBUSVERKOOP BUSSEN EN ONDERDELEN

Reisprogramma 2014

Geachte klant,

De afgelopen jaren heeft u blijk gegeven van uw interesse in Zuid Nederland Reizen.
Dat heeft u gedaan door deel te nemen aan onze dagtochten en vakantiereizen, waarbij velen van u inmiddels tot onze vaste deelnemers behoren. Een feit waar we erg trots op zijn.

Wij willen u als klant graag meer mogelijkheden en bestemmingen kunnen aanbieden, maar het ontwikkelen van reizen vergt veel inspanning en tijd. Om dit probleem op te lossen hebben wij S&S-reizen uit Voerendaal benaderd.
S&S-reizen is een kleine reisorganisator met hetzelfde oog voor kwaliteit en zorg voor reizigers als ZNR heeft. Zij zullen het reisprogramma vanaf 2014 volledig voor hun rekening nemen, waarbij touringcars van ZNR de dagtochten en de vakantiereizen naar Oostenrijk en Duitsland begeleiden, uiteraard met de bij u bekende chauffeur.

S&S-reizen is in 2006 opgericht en organiseert op dit moment ongeveer 10 reizen per jaar. Dit zijn zowel bus- als vliegreizen in Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika. De reizen worden altijd begeleid door de oprichters, Rick Steijns en Jos Sijstermans, die bovendien bijna alle bestemming vooraf bezocht hebben. Het motto van S&S-reizen is “Ga mee en Beleef” waarbij alles in het teken staat van een onbezorgde reis. U stapt in en hoeft alleen nog maar te genieten, laat alle reisstress maar aan de reisleiding over.

Wilt u alvast kennis maken met S&S-reizen?
Dat kan… dit jaar organiseren zij nog een een 6-daagse vliegreis naar Rome van 4 t/m 9 november.
Alle gegevens vindt u op de website www.sens-reizen.nl of u kunt bellen naar nummer 045-5750461

Verder willen wij u er op attent maken dat er voor de reis naar Hongarije van 18 t/m 27 september aanstaande nog plaatsen vrij zijn. Deze reis wordt uitgevoerd met een touringcar en chauffeur van ZNR. Tijdens deze reis kunt u ook kennismaken maken met S&S-reizen, Jos Sijstermans zal u vergezellen.

Zuid Nederland Reizen en S&S-reizen wensen u alvast mooie reizen toe en hopen u ook in 2014 te mogen verwelkomen zowel naar de u zo bekende bestemmingen als ook op nieuwe ontdekkingen. Ga mee en Beleef !

Harrie Thijssen
Rick Steijns & Jos Sijstermans

Webdesign horvers.net