HOMENIEUWSCONTACTOLDTIMERBUSVERKOOP BUSSEN EN ONDERDELEN

Nieuws

Overname Gubbels Tours Maasbree

Op dinsdag 9 maart 2010 is Gubbels Tours te Maasbree door Zuid Nederland Reizen B.V. overgenomen.
Door het onverwachte overlijden van Jeu Gubbels was het voor de familie niet meer mogelijk het touringcarbedrijf voort te zetten zoals Jeu dit in gedacht had. Daarom is er gezocht naar een ander gekwalificeerd bedrijf welke de activiteiten van Gubbels Tours kan overnemen. Dit is gevonden in Keurmerk Touringcarbedrijf ZN Reizen te Susteren.

Door de overname van een groot deel van de reizen, enkele chauffeurs en de laatste nieuwe touringcar, zullen de reizigers weinig verschil ervaren. Net als Gubbels tours vindt ZN Reizen het erg belangrijk om klantgericht te denken.

Een groot pluspunt van Gubbels was het thuis ophalen van de reizigers. Aangezien ZN Reizen geen eigen taxi’s heeft, is dit wat organisatie en kosten betreft moeilijk te realiseren. Wij zullen ernaar streven om iedereen binnen een straal van 10 km van het thuisadres op te halen. Theoretisch gezien zou dit zelfs kunnen betekenen, dat wij indien de route dit toelaat, reizigers toch thuis op komen halen.

Het zomerprogramma 2010 is zeer uitgebreid. Wij hebben besloten om alleen de reizen, waarvan wij bijna zeker weten dat deze doorgaan, over te nemen. Deze reizen kunt u terugvinden op deze internetsite. Indien de reis die u heeft geboekt er niet meer bij staat, heeft u de mogelijkheid om deze kosteloos om te boeken.

Voor specifieke vragen over reizen, zijn wij bij voorkeur bereikbaar op maandag. Indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. ZN Reizen is van maandag t/m zaterdag bereikbaar tussen 09.00 uur en 18.00 uur.
De geplande opendag van zondag 25 april zal gewoon doorgaan, maar dan op de nieuwe locatie op Rafaëlweg 46 te Susteren. Wij hopen u allen hier te ontmoeten tussen 11:00 en 16:00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we dan persoonlijk kennis maken.

Terug naar nieuwsoverzicht

Webdesign horvers.net