HOMENIEUWSCONTACTOLDTIMERBUSVERKOOP BUSSEN EN ONDERDELEN

Nieuws

Op stap met ZN Reizen

ZN Reizen organiseert behalve buitenlandse reizen ook dagtochten in de buurt. Onlangs werd er getoerd door Belgisch-Limburg. Limburg Plus-lezers Marjet en Jan Rybakowski vertellen over deze dagtrip.


“Om te beginnen haalde de bus de reizigers op diverse plaatsen in Zuid- en Midden-Limburg op. Dat is wel fijn, zo’n opstaplocatie in eigen omgeving.
De eerste stop was in Hechtel-Eksel. We werden verwend bij chocolaterie Anmadis.
De eigenaar vertelde uitgebreid en met veel humor over de productie van alle lekkernijen. We kregen allemaal een bonbon, koffie en gebak.
Ook leuk om te zien was het chocolade gieten en de demonstratie over pralinevullingen. Lekker en leerzaam. ’s Middags reden we naar Hasselt.
Daar hebben we ons kostelijk geamuseerd. Het is een heerlijke shoppingstad waar je ook gezellig kunt flaneren. Hasselt is authentiek en rustiek.
Ze noemen het niet voor niets ‘de stad van de smaak’.

De volgende bestemming was Oud-Rekem.
Het staat ook wel bekend als het mooiste dorp van Vlaanderen. Dat is volgens ons niet gelogen. Het is een idyllisch plaatsje met een imposant kasteel, een posthuis, een prachtige kerk en een oud kroegje. Je krijgt hier nog een glas bier voor maar 1 euro.
Helaas werkten de weergoden niet mee en konden we dus niet op het terras zitten. Als de zon had geschenen, waren we daar als het aan ons had gelegen uren gebleven.
Op de terugreis en weer op Nederlands grondgebied werden we in Grathem getrakteerd op een driegangen diner bij restaurant Geraats. Daarna werden we weer keurig dicht bij huis afgeleverd.
We hebben een fantastische dag gehad. Ook veel lof voor onze chauffeur die op duidelijke wijze uitleg gaf over alle bijzondere plekken. We denken hem snel weer terug te zien…”

Bent u nieuwsgierig naar het reisaanbod van ZN Reizen? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend de brochure aan. Zie voor alle contactgegevens de advertentie elders in dit blad.

Terug naar nieuwsoverzicht

Webdesign horvers.net